Hovedside » Institusjoner » Ibsen International

Ibsen International

Ibsen international er et selskap startet i 2010, som vil bidra med utvikling av forutsigbare arenaer internasjonalt hvor Norge kan synliggjøre viktige nasjonale aspekter innenfor kunst, kultur, næringsliv og utvikling med en dialog basert på åpenhet, toleranse og respekt for å oppnå ny erkjennelse og langsiktige relasjoner.

Ibsen International logo


Formålene for Ibsen International er:

 • Å bidra til internasjonalt samarbeid innenfor kunst, kultur, næringsliv og forskning.
 • Å realisere prosjekter med utgangspunkt i Henrik Ibsens verk og temaer, gjennom samarbeid med nasjonale og internasjonale institusjoner, firmaer og organisasjoner for produksjon, turné, forskning og formidling til festivaler, konferanser, seminarer med mer.

   

  Ibsen in China
  Ibsen in China er et flerårig prosjekt som ønsker å bygge videre på dette fundamentet for å skape langsiktige relasjoner mellom aktører i Kina og Norge, innen kunst, kultur, forskning, næringsliv og utvikling. Ibsen in China 2010 ble gjennomført i oktober 2010 med arrangementer i Shanghai, Hangzhou, Nanjing og Beijing. Ibsen in China 2010 favnet bredt både kunstnerisk og geografisk. Programmet bestod av teater, dans og opera i tillegg til studentfestival og akademiske seminarer. Ibsen in China 2010 ble finansiert av UD, Ambassaden i Beijing, Generalkonsulatene i Shanghai og Guangzhou og Fritt Ord samt gjennom samarbeid med en rekke kinesiske og norske partnere.

  Kontakt:
  Inger Buresund, Artistic and Managing Director
  E-post: inger.buresund@ibseninternational.com
  Tlf.: + 47 951 67 322